Metoclopramid prospect reactii adverse

In caz de insuficienta renala grava se impune prudenta datorita riscului de acumulare. Cereti sfatul medicului daca va aflati sau daca v-ati aflat in trecut intr-una din metoclopramid prospect reactii adverse de mai sus. Estrogenii şi contraceptivele estro-progestative cresc metabolismul hepatic al paracetamolului. Paracetamolul poate reduce efectele neplăcute legate de administrarea interferonului.

De semenea este contraindicata asocierea cu IMAO si datorita continutului de pseudoefedrina. Nu exista restrictii legate de administarea impreuna cu alimente. Este interzis consumul de băuturi alcoolice în timpul tratamentului cu PARASINUS. Nu se recomanda administrarea PARASINUS in timpul sarcinii si alaptarii. 2 doze trebuie sa fie de cel putin 8 ore. Daca uitati sa luati un comprimat de PARASINUS, luati-l imediat ce va aduceti aminte.

Totusi, daca se apropie ora pentru doza urmatoare nu mai luati doza uitata si asteptati momentul pentru urmatoarea doza. Nu dublati dozele pentru a compensa dozele uitate. Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Ca toate medicamentele, PARASINUS poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.